Priima-oppimisympäristön virallista julkaisua vietettiin aamiaistilaisuudella Helsingissä MOW:n tiloissa perjantaina 19.10. Paikalle saapui runsaasti verkko-oppimisen ammattilaisia, joille mutkaton oppimisympäristö on tavoittelemisen arvoinen asia.

Aamu aloitettiin Roots Helsingin maistuvalla aamiaisella. Varsinainen tilaisuus alkoi Priiman uuden markkinointivideon siivittämänä, jonka tuotannosta vastasi tamperelainen Koju-tuotantoyhtiö. Hieno video sai arvoisensa vastaanoton ja paljon kehuja. Myös discendumilaisia voi bongata videolta, jonka voit käydä tsekkaamassa täällä. Mahtavaa työtä koko tiimiltä!

Sporttisen lähdön jälkeen Discendumin uudet yhteistyökumppanit Lionbridge Finland ja IntoLead pääsivät ääneen. Lionbridge Finland on verkko-oppimisen lokalisoinnin asiantuntija ja heidän laaja asiantuntijajoukkonsa on valmis auttamaan Discendumin asiakkaita verkko-oppimisen lokalisoinnin tarpeissa. IntoLead on verkko-oppimisen asiantuntija, jonka vahvuutena on vaikuttavien koulutusten toteuttaminen. Yhdessä voimme rakentaa käyttäjälähtöisiä, pedagogisesti laadukkaita ja viimeisteltyjä verkkokursseja vaivattomasti kaikille asiakkaillemme.

Eric valotti Priiman syntytarinaa ja tulevaisuuden suunnitelmia. Hieman pitkälle menneen ”raskausajan” jälkeen oli hienoa juhlistaa yhdessä Priiman syntymää. Eric toivoi laajaa yhteistyötä Priiman kasvun tueksi; nyt valmiina olevasta palvelusta edelleen kaikkia yhä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Eric raotti ovea tulevaisuuden suunnitelmien osalta, mikä sai ilahtuneen vastaanoton. Yhteisölliset ominaisuudet ja analytiikan syventäminen ovat Priiman seuraavia askelia, joiden avulla helpotetaan oppimista ja ohjausta.

Priiman varsinaisen esittelyn yhteydessä Tuomas korosti Priiman oppijakeskeisyyttä, helppoja integraatioita ja monipuolisia mahdollisuuksia käyttää ulkoisia palveluita osana Priimaa. LTI tuli varmasti viimeistään nyt tutuksi. LTI -työkaluista saat lisätietoa mm. Edu Appsin kautta ja me tulemme kertomaan niistä lisää uutiskirjeidemme välityksellä, joka muuten kannattaa ehdottomasti tilata täältä!

Priima Launch on nyt onnistuneesti takana ja odotamme innolla tulevaisuutta. Priiman seuraava isompi päivitys on marraskuun alussa ja ensi tammikuussa tapahtuu taas!

Pysykää matkassa!

Mutkattomin terveisin,
Tuomas Kuusivaara, varatoimitusjohtaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *