Priiman maaliskuu sai jännittävän alun, sillä laitoimme itsemme heti likoon uudella tavalla. Heittäydyimme nimittäin Management Eventsin järjestämässä 600Minutes Mid-Market Exec -tapahtumassa kertomaan Priimasta kymmenille uusille tuttavuuksille! Tapahtumassa tuotiin samojen pöytien äärelle Suomen pienten ja keskisuurten yritysten päättäjät sekä joukko osaavia palveluntarjoajia, jotka tarjoavat ratkaisuja yritysten digitalisoitumiseen liittyen.

Tapaamisissa pääsimme avaamaan keskustelua henkilöstön osaamisen kehittämisestä, ja miettimään verkkokoulutuksen merkitystä kustannustehokkaana sekä joustavana ratkaisuna. Saavutimme upeita onnistumisen tunteita, kun huomasimme palvelumme toimivan juuri tässä kohderyhmässä erinomaisesti. Lisäksi löysimme asiakkaan haasteeseen täydellisen ratkaisun meidän omasta Priimasta!

Alkava kevät on herätellyt monia organisaatioita kouluttamisen kehittämiseen. On ollut upea huomata, että verkkosivujemme kautta tulee yhteydenottoja ja tarve mutkattomalle oppimisympäristölle on kansainvälinen!

Loppukuusta pakkasimme autoon messukamat (mukaan lukien kuvassa näkyvän upouuden messuseinän!) ja suuntasimme Hämeenlinnaan ITK-messuille. Osallistuimme tapahtumaan Priiman ja Open Badge Factoryn voimin, joten messutiimissä oli asiantuntijoitamme molempien tuotteiden parista. Tapahtuman parasta antia olivat keskustelut lukemattomien oppimisen asiantuntijoiden kanssa. Tänä vuonna digitaaliset osaamismerkit ja oppimisanalytiikan hyödyntäminen herättivät kuhinaa, ja molempien osalta tarjontaa oli sekä konferenssin puheenvuoroissa että muun muassa meidän osastolla. Suurta iloa toi asiakkaiden näkeminen kasvotusten, ja oli hauska esitellä heille etukäteen seuraavan viikon Priima-päivityksen sisältöä.

Vaikka maaliskuussa olimme jo monessa mukana, lisää on vielä luvassa! Huhtikuussa kuvaamme uutta mainosvideota, ja toukokuussa järjestämme maksuttoman aamiaistilaisuuden, jossa käymme muun muassa läpi, miten Optima-verkko-oppimisympäristöstä siirrytään sujuvasti Priimaan.

Ensi kerralla blogissa asiaa tuotekehityksen vinkkelistä. Pysy kuulolla!

Keväisin terveisin,
Anna-Maria

P.S. Loppuun vielä ilouutisia tulevan verkkokaupan puolelta – toteutus on jo keskusteluissa, ja se on tulossa tuotantoon viimeistään syksyllä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *