Muutama viikko sitten kuvasimme Priiman kolmannen mainosvideon huipputaitavan Koju Film Companyn kanssa. Tällä kertaa nostimme esiin kuuman perunan, nimittäin asiakkaidemme tarpeen modernille ja selkeälle oppimisalustalle. Kun tarve havaitaan, alkaa matka kohti uutta. Ensin kartoitetaan vaihtoehtoja joko verkostojen kautta tai virallisempaa reittiä tietopyyntöjen, tarjousten ja kilpailutusten avulla.

Muutostarpeen edessä oli myös mainosvideolla esiintyvä asiakkaamme Farmasian oppimiskeskus, joka on pitkän linjan Optiman käyttäjä. He kaipasivat modernimpaa ja helppokäyttöisempää alustaa, ja päätyivät kilpailuttamaan eri vaihtoehtoja. Palautteen perusteella Priima sai parhaat arviot. Lopulliseen päätökseen vaikutti myös pitkä yhteistyömme ja luottamus siihen, että tuotekehityksessä kuunnellaan aidosti asiakkaiden tarpeita.

Kuten kuvauspäivämme Kojun kanssa, myös Priiman käyttöönottoprojekti FOK:in kanssa sujui rennoissa merkeissä. Asiakkaan tukena projektissa ja koko muutosprosessissa oli monilahjakas projektipäällikkömme Tanja, joka koulutti asiakkaan pääkäyttäjät ja varmisti, että siirtymä uuteen alustaan on jouheva. Niinkin jouheva, että asiakas on valmis kertomaan julkisesti homman sujuvuudesta! Kuten asiakas videolla toteaa: ”Kaikki on sujunut paremmin kuin uskallettiin edes odottaa. Ei ole tullut mitään ongelmia. Kaikki toimii.

Kaikki toimii – sitähän se muutosprosessi parhaimmillaan on! Oli ilo olla mukana seuraamassa kuvauksia ja samalla kuulla, miten asiakas kuvaili Priimaan siirtymisprosessia ja miten onnistunut kokonaisuus se oli. Kuvauspäivä yhdessä asiakkaamme kanssa oli mahtava kokemus, ja lopputulos on erinomainen esimerkki siitä, kuinka isolla sydämellä meillä tehdään töitä.

Upeaa lopputulosta pääsette ihailemaan tästä:

Kiitos luottamuksesta ja heittäytymisestä asiakkaalle, hienosta produktiosta Koju Film Companylle, sekä tietysti mahtavalle omalle kuvaustiimillemme (Tanja, Neea & Nilüfer) ihan kaikesta!

Mikäli kevät ja oheinen video on herättänyt teissä kaipausta uudesta alusta(sta), ota yhteyttä, niin selvitetään, onko teilläkin jo Priiman aika?

Kevätterveisin,
Anna-Maria & Priima-tiimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *