25.11.2020
Hienoa kuulua Menestyjiin!

Priima-oppimisympäristöstä ja Discendum Oy, Menestyjät-sertifikaatti

Priima-oppimisympäristön kehittänyt Discendum Oy on sijoittunut jälleen Kauppalehden menestyneimpien yritysten joukkoon ja ansainnut Menestyjä-sertifikaatin! Tämä tarkoittaa sitä, että olemme tunnustetusti parempi kumppani. Varsin loistava saavutus!

Menestyksemme takana on omistautunut henkilökunta ja osaava yritysjohto. Lisäksi tiivis ja aito yhteistyö asiakkaidemme kanssa on avainasemassa menestyksemme suhteen ja näin tulee olemaan myös jatkossa.

04.12.2019
Priima-aamiaistilaisuus: Tehokkaat järjestökoulutukset verkossa!

Tervetuloa järjestöille suunnattuun Priima-aamiaistilaisuuteen Helsinkiin torstaina 23.1. klo 8.30 alkaen! Discendumin kehittämän Priima-oppimisympäristön avulla verkossa kouluttaminen on helppoa ja kustannustehokasta myös järjestöille. Tule kuulemaan, miten Sukeltajaliitto on ottanut verkkokoulutuksen haltuun ja kuinka Discendum on tukenut sitä Priiman avulla!

Tilaisuus järjestetään Taitotalossa. Ohjelma alkaa aamiaistarjoilulla klo 8.30 ja puheenvuorot jatkuvat aina klo 10.30 saakka. Tilaisuus on maksuton. Lue lisää ja ilmoittaudu Tapahtumat-sivulla viimeistään 15.1.!

28.11.2019
HR Executive Nordic 2020

Tule mukaan upouuteen HR Executive Nordic 2020 -tapahtumaan!

HR Executive Nordic 2020 on henkilöstöjohdon ja -hallinnon sekä henkilöstön kehittämisen ratkaisuihin keskittynyt tapahtuma to 30.1. Kattilahallissa Helsingissä. Tapahtuma tarjoilee mielenkiintoisia puheenvuoroja HR-aiheisiin liittyen sekä loistavia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Päivän teemoina ovat mm. talent acquisitiondevelopment ja right skills.

Priima on ketterä ratkaisu monipuolisiin koulutustarpeisiin organisaation koosta ja toimialasta riippumatta. Tulehan moikkaamaan meitä tapahtumaan, niin kerromme sinulle lisää!

Kurkkaa päivän ohjelma ja hanki lippusi tapahtumasivulta pian!

21.10.2019
ITK-webinaari 29.10.

Olemme mukana tiistaina 29.10. klo 14-16 järjestettävässä ITK-webinaarissa!

Priiman tuotepäällikkö Henna-Riikka pitää esityksen aiheesta Oppimisen arkea: analytiikka oppimisen tukena. Esityksen aikana pääset kuulemaan, miten kouluttaja ja oppija voivat mutkattomasti hyödyntää oppimisanalytiikkaa osaamisen kehittymisen seurantaan Priimassa.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, eikä se edellytä ennakkoilmoittautumista.
Lisätietoa ja kirjautumislinkin webinaariin löydät täältä. Kuulemisiin!

13.08.2019
Alihankinta-messut 2019

alihankintalogo

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma lähestyy!

Alihankinta-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-26.9.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden alan yritykset, päättäjät ja asiantuntijat. Mukana on vuosittain 1000 näytteilleasettajaa yli 20 maasta sekä 20 0000 kävijää.

Me olemme esittelemässä Priimaa osastolla D10 (D-halli, tuote- ja palvelukatu). Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan!

Tapahtumaan voi rekisteröityä kävijäksi ennakkoon maksutta. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä. Nähdään syyskuussa!

 

10.04.2019
Tule mukaan Priima-aamiaiselle!

Meillä on ilo kutsua teidät Priima-aamiaistilaisuuteen Helsinkiin torstaina 23.5. klo 8.30-11! Aamupäivän aikana osallistujat pääsevät projektipäällikkömme Tanja Borgin ja tuotekehityspäällikkömme Ville Juutisen esittämänä kuulemaan mm. miten Optimasta Priimaan siirtyminen onnistuu mutkattomasti. Tapahtuma järjestetään Elva Event Loftin tiloissa Kruununhaassa, ja aamun alkajaisiksi tarjoamme osallistujille maistuvan aamiaisen. Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Tapahtumat-sivulla viimeistään ke 15.5. Tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi ajoissa!

08.03.2019
ITK2019-konferenssi

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma ITK-konferenssi järjestetään tänä keväänä jo 30. kerran Hämeenlinnan Aulangolla! Tällä kertaa tapahtuma ajoittuu 20.-22.3.2019 ja teemana on “Muutos on mahdollisuus”.

Luvassa on jälleen lukuisia mielenkiintoisia workshopeja ja inspiroivia puheenvuoroja, sekä uutuutena myös Valtakunnallinen tutoropettajapäivä 2019, josta voit lukea lisää täällä.

Löydät paikan päältä myös meidät – tule siis tutustumaan Priimaan ständillemme nro 328!

Voit ilmoittautua konferenssiin ja workshopeihin täällä. Nähdään ITK:ssa!

30.08.2018
Tervetuloa Priima Launch -tilaisuuteen!

Miltä näyttää uusi oppimisympäristömme Priima? Tule Helsinkiin 19.10. kuulemaan uusimmasta tuotteestamme lisää ja katsomaan, miltä mutkaton oppimisympäristö näyttää. Priimalla kaikenkokoiset organisaatiot toteuttavat koulutukset verkossa helposti ja kustannustehokkaasti nykyaikaisten työkalujen avulla. Tapahtuma järjestetään MOW Mothershipin tiloissa.

Tarjoilemme osallistujille aamiaisen lisäksi kaksi mielenkiintoista esitystä suoraan Priiman sydämestä. Tuotekehitys- ja innovaatiojohtaja Eric Rousselle kertoo tarkemmin tuotekehityksen matkasta julkaisuun ja Priiman tuotepäällikkö Anna-Maria Näreikkö esittelee Priimaa. Priima Launch -tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Lue lisää Tapahtumat-sivulta ja ilmoittaudu mukaan 11.10. mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä!

09.08.2018
Esimies & Henkilöstö 2018

Discendum E-kutsu

Tervetuloa tutustumaan Priimaan osastolla 3h18!


Priima mukana Alihankinta-messuilla 2018

alihankinta logo valkoinen tausta

Alihankinta-messut viettävät 30-vuotisjuhlavuottaan!

Priiman löytää 25.-27.9. Tampereella järjestettäviltä Alihankinta-messuilta osastolta D10 (D-halli, tuote- ja palvelukatu), tule moikkaamaan ja tutustumaan tarkemmin!

Tapahtuma kerää yhteen reilu 20 000 kävijää teollisuuden yrityksistä, asiantuntijoista ja päättäjistä. Uskomme, että ketterä Priima-oppimisympäristö vastaa hienosti teollisuuden alan koulutustarpeisiin.

Messuille voi ilmoittautua kävijäksi maksutta täällä. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä. Nähdään!