01.03.2021
Käyttäjäystävällistä verkkokoulutusta – Discendum x Jollas Instituutti

Discendum logo X Jollas Instituutti logo

Priiman kehittänyt Discendum Oy ja S-ryhmän osaamisen kehittämisen valmennus- ja koulutuskeskus Jollas Instituutti ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Jollas Instituutti kehitti turvallisuuskoulutuspaketin, jota opiskellaan Discendumin Priimassa. Priima-oppimisympäristöön on mahdollista kirjautua esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla, eli uuden työntekijän ei tarvitse odotella, että hänelle avataan tunnukset palveluun. Tämä taas sujuvoittaa ja nopeuttaa koko perehdytysprosessia ja myös Priiman käyttäjäkokemusta.

“Jollas Instituutti tuottaa oppisisällöt, joita kauppakeskuksessa toimivien liikkeiden työntekijät voivat opiskella Discendumin kehittämässä verkko-oppimisympäristö Priimassa riippumatta ajasta ja paikasta.”  Koko artikkelin pääset lukemaan HR-viestissä.

11.02.2021
Priima Akatemia Live – kaikki Priimasta uudessa virtuaalisarjassamme!

Priima Akatemia Live

Priima-rintamalla tapahtuu jälleen! Lanseeraamme maaliskuussa virtuaalisarjan, joka kantaa nimeä Priima Akatemia Live! Kyseessä on noin kahdesti kuussa esitettävä live-tilaisuus Zoomin välityksellä, johon kuka tahansa on tervetullut. Kerromme kuumimmat Priima-uutiset ja lisäksi kuulet Priima-kokemuksista suoraan asiakkailtamme. Klikkaa yllä olevaa kuvaa ja lue lisää. Tervetuloa!

20.01.2021
HR Executive Nordic 2021 -tapahtuma on pian!

Yksi isoimmista HR-alan tapahtumista, HR Executive Nordic, järjestetään virtuaalisesti keskiviikkona 27.1.2021. Olemme mukana partnerina ja lisäksi hostaamme deep dive -keskustelun, jossa aiheena on Osaamisen kehittämistä verkossa – Ketterät digitaaliset toimintatavat. Liput ovat nyt myynnissä. Varmista paikkasi ja lue lisää täältä!

16.12.2020
Rauhallista joulun aikaa!

Kulunut vuosi on ollut hyvin erilainen, pysäyttävä, haastava, mutta myös toiveikas. Haluamme kiittää kaikkia upeita asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä ja että käytätte suomalaisen toimijan verkkopalveluita.

Tänä vuonna lahjoitimme Hyvä Joulumieli -keräykseen, jonka tuotot menevät Suomessa asuvien lapsiperheiden tukemiseen.

Toivotamme teille kaikille rauhallista joulua ja parempaa uutta vuotta 2021!

14.12.2020
Suomalaisen työn puolesta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Priima-palvelulle Avainlippu-merkin! Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Suurin kriteeri merkin myöntämiselle on aina se, että palvelu on tuotettu tai tuote valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

“Olimme jo aiemmin pohtineet Avainlipun hakemista Priimalle. Kulunut vuosi palautti asian mieleemme, sillä nyt jos koskaan on kotimaista työtä tuotava enemmän esiin. On tärkeää, että suomalaisilta yrityksiltä ostetaan palveluita ja tuotteita. Näin saamme pidettyä suomalaiset yritykset pystyssä läpi haastavien aikojen,” Tuomas Kuusivaara, Discendum Oy:n toimitusjohtaja sanoo viitaten koronaviruksen kurittamaan vuoteen.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa todella hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suurin osa suomalaisista (75 %) on lisäksi sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Kotimaisen palvelun tai tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena valintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

Priima on ylpeästi kotimainen!

25.11.2020
Hienoa kuulua Menestyjiin!

Priima-oppimisympäristöstä ja Discendum Oy, Menestyjät-sertifikaatti

Priima-oppimisympäristön kehittänyt Discendum Oy on sijoittunut jälleen Kauppalehden menestyneimpien yritysten joukkoon ja ansainnut Menestyjä-sertifikaatin! Tämä tarkoittaa sitä, että olemme tunnustetusti parempi kumppani. Varsin loistava saavutus!

Menestyksemme takana on omistautunut henkilökunta ja osaava yritysjohto. Lisäksi tiivis ja aito yhteistyö asiakkaidemme kanssa on avainasemassa menestyksemme suhteen ja näin tulee olemaan myös jatkossa.

04.12.2019
Priima-aamiaistilaisuus: Tehokkaat järjestökoulutukset verkossa!

Tervetuloa järjestöille suunnattuun Priima-aamiaistilaisuuteen Helsinkiin torstaina 23.1. klo 8.30 alkaen! Discendumin kehittämän Priima-oppimisympäristön avulla verkossa kouluttaminen on helppoa ja kustannustehokasta myös järjestöille. Tule kuulemaan, miten Sukeltajaliitto on ottanut verkkokoulutuksen haltuun ja kuinka Discendum on tukenut sitä Priiman avulla!

Tilaisuus järjestetään Taitotalossa. Ohjelma alkaa aamiaistarjoilulla klo 8.30 ja puheenvuorot jatkuvat aina klo 10.30 saakka. Tilaisuus on maksuton. Lue lisää ja ilmoittaudu Tapahtumat-sivulla viimeistään 15.1.!

28.11.2019
HR Executive Nordic 2020

Tule mukaan upouuteen HR Executive Nordic 2020 -tapahtumaan!

HR Executive Nordic 2020 on henkilöstöjohdon ja -hallinnon sekä henkilöstön kehittämisen ratkaisuihin keskittynyt tapahtuma to 30.1. Kattilahallissa Helsingissä. Tapahtuma tarjoilee mielenkiintoisia puheenvuoroja HR-aiheisiin liittyen sekä loistavia mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Päivän teemoina ovat mm. talent acquisitiondevelopment ja right skills.

Priima on ketterä ratkaisu monipuolisiin koulutustarpeisiin organisaation koosta ja toimialasta riippumatta. Tulehan moikkaamaan meitä tapahtumaan, niin kerromme sinulle lisää!

Kurkkaa päivän ohjelma ja hanki lippusi tapahtumasivulta pian!

21.10.2019
ITK-webinaari 29.10.

Olemme mukana tiistaina 29.10. klo 14-16 järjestettävässä ITK-webinaarissa!

Priiman tuotepäällikkö Henna-Riikka pitää esityksen aiheesta Oppimisen arkea: analytiikka oppimisen tukena. Esityksen aikana pääset kuulemaan, miten kouluttaja ja oppija voivat mutkattomasti hyödyntää oppimisanalytiikkaa osaamisen kehittymisen seurantaan Priimassa.

Webinaari on kaikille avoin ja maksuton, eikä se edellytä ennakkoilmoittautumista.
Lisätietoa ja kirjautumislinkin webinaariin löydät täältä. Kuulemisiin!

13.08.2019
Alihankinta-messut 2019

alihankintalogo

Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma lähestyy!

Alihankinta-messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.-26.9.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden alan yritykset, päättäjät ja asiantuntijat. Mukana on vuosittain 1000 näytteilleasettajaa yli 20 maasta sekä 20 0000 kävijää.

Me olemme esittelemässä Priimaa osastolla D10 (D-halli, tuote- ja palvelukatu). Tervetuloa moikkaamaan ja tutustumaan!

Tapahtumaan voi rekisteröityä kävijäksi ennakkoon maksutta. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä. Nähdään syyskuussa!

 

10.04.2019
Tule mukaan Priima-aamiaiselle!

Meillä on ilo kutsua teidät Priima-aamiaistilaisuuteen Helsinkiin torstaina 23.5. klo 8.30-11! Aamupäivän aikana osallistujat pääsevät projektipäällikkömme Tanja Borgin ja tuotekehityspäällikkömme Ville Juutisen esittämänä kuulemaan mm. miten Optimasta Priimaan siirtyminen onnistuu mutkattomasti. Tapahtuma järjestetään Elva Event Loftin tiloissa Kruununhaassa, ja aamun alkajaisiksi tarjoamme osallistujille maistuvan aamiaisen. Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Tapahtumat-sivulla viimeistään ke 15.5. Tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten varmista paikkasi ajoissa!

08.03.2019
ITK2019-konferenssi

Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma ITK-konferenssi järjestetään tänä keväänä jo 30. kerran Hämeenlinnan Aulangolla! Tällä kertaa tapahtuma ajoittuu 20.-22.3.2019 ja teemana on “Muutos on mahdollisuus”.

Luvassa on jälleen lukuisia mielenkiintoisia workshopeja ja inspiroivia puheenvuoroja, sekä uutuutena myös Valtakunnallinen tutoropettajapäivä 2019.

Löydät paikan päältä myös meidät – tule siis tutustumaan Priimaan ständillemme nro 328!

Voit ilmoittautua konferenssiin ja workshopeihin täällä. Nähdään ITK:ssa!

30.08.2018
Tervetuloa Priima Launch -tilaisuuteen!

Miltä näyttää uusi oppimisympäristömme Priima? Tule Helsinkiin 19.10. kuulemaan uusimmasta tuotteestamme lisää ja katsomaan, miltä mutkaton oppimisympäristö näyttää. Priimalla kaikenkokoiset organisaatiot toteuttavat koulutukset verkossa helposti ja kustannustehokkaasti nykyaikaisten työkalujen avulla. Tapahtuma järjestetään MOW Mothershipin tiloissa.

Tarjoilemme osallistujille aamiaisen lisäksi kaksi mielenkiintoista esitystä suoraan Priiman sydämestä. Tuotekehitys- ja innovaatiojohtaja Eric Rousselle kertoo tarkemmin tuotekehityksen matkasta julkaisuun ja Priiman tuotepäällikkö Anna-Maria Näreikkö esittelee Priimaa. Priima Launch -tilaisuutta ei kannata jättää väliin!

Lue lisää Tapahtumat-sivulta ja ilmoittaudu mukaan 11.10. mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä!

09.08.2018
Esimies & Henkilöstö 2018

Discendum E-kutsu

Tervetuloa tutustumaan Priimaan osastolla 3h18!


Priima mukana Alihankinta-messuilla 2018

alihankinta logo valkoinen tausta

Alihankinta-messut viettävät 30-vuotisjuhlavuottaan!

Priiman löytää 25.-27.9. Tampereella järjestettäviltä Alihankinta-messuilta osastolta D10 (D-halli, tuote- ja palvelukatu), tule moikkaamaan ja tutustumaan tarkemmin!

Tapahtuma kerää yhteen reilu 20 000 kävijää teollisuuden yrityksistä, asiantuntijoista ja päättäjistä. Uskomme, että ketterä Priima-oppimisympäristö vastaa hienosti teollisuuden alan koulutustarpeisiin.

Messuille voi ilmoittautua kävijäksi maksutta täällä. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä. Nähdään!

07.08.2018
Priima-nettisivut ovat nyt auki!

Hienoa, että olet löytänyt uusille Priima-nettisivuillemme! Täältä löydät kattavan määrän tietoa Discendumin uudesta ja mutkattomasta oppimisympäristöstä Priimasta.

Kannattaa pysyä kuulolla, sillä julkaisemme lähitulevaisuudessa myös blogin, josta tulet löytämään mielenkiintoisia juttuja Priimaan ja Discendumiin liittyen. Blogi löytyy etusivulta ja myös ylävalikosta. Lisäksi tulemme julkaisemaan sarjan videoita, joista ensimmäisen osan löydätkin jo etusivulta.

Mikäli sinulla on kysyttävää, tai haluat esittelyn Priimaa koskien, niin ole meihin yhteydessä tätä kautta!