Hyvä oppimisympäristö tukee sujuvaa sisällöntuotantoa

Priima LMS oppimisympäristön sisällöntuotanto

Olitpa sitten kokenut verkko-oppimisympäristön sisällöntuottaja tai vasta-alkaja, Priiman moderneilla työkaluilla saat luotua vaikuttavaa ja motivoivaa sisältöä helposti. Mikäli haluat laajentaa työkaluvalikoimaa vaikkapa sisällöntuotantoon tai videoneuvotteluihin tarkoitetulla sovelluksella, se onnistuu helposti sisäänrakennetun LTI-rajapinnan ansiosta. Voit myös halutessasi hyödyntää organisaatiosi valmiita sisältöjä.

Saat lisäksi käyttöösi Priima Akatemian tehokkaat kurssit, jotka tarjoavat lisävinkkejä ja -ideoita omaan tekemiseen Priimassa. Monipuoliset sisällöntuotantotyökalut ja kattavat lisäpalvelumme takaavat sen, että parannat käyttäjiesi mielikuvaa tarjoamistasi koulutuksista ja sitoutat heidät entistä paremmin!


Hallinnoi ympäristöä helposti

 

Priima oppimisympäristön hallinnointi

Oppimisympäristö on helppo hallinnoida ja voit brändätä sen oman organisaation ilmeen mukaiseksi. Käyttäjien hallinnointiin on tarjolla monipuolisia työkaluja, kuten kustomoitavat rekisteröitymissivut oppijoille. Priimassa on mahdollista ottaa käyttöön myös kirjautuminen ulkoisilla eli Facebook-, LinkedIn- ja Google-tunnuksilla. Kursseja on mahdollista kohdentaa halutuille kohderyhmille automaattisesti.

Voit myöntää oppijoille kurssisuorituksista todistuksia sekä Open Badge -osaamismerkkejä (vaatii Open Badge Factory -tilin). Priimassa on mahdollista hyödyntää oletustodistusta tai voit ladata organisaation oman brändin mukaisia todistuspohjia käyttöön.


Hyödynnä muiden järjestelmien parhaat puolet

Digitaalisen oppimisympäristön integrointi

Varmista eri järjestelmien hyödyt ja integroi ne Priimaan! Tarjoa käyttäjillesi juuri ne kurssit ja taidot mitä he tarvitsevat ajantasaisen käyttäjätiedon avulla.

Asiakkaillamme on myös mahdollisuus ottaa käyttöön Priima Switch -lisäpalvelu, jonka avulla voit jakaa Priima-kurssin toiselle alustalle. Tämä on esimerkiksi verkostotoimijoille erinomainen palvelu.


Varmista oppimisympäristön sujuva ja kustannustehokas käyttöönotto

Priima oppimisympäristö logo peukku pystyssä

Käyttöönottoprojektit toteutetaan hallitusti ja järjestelmä voidaan ottaa käyttöön nopeasti; avaamme teille ympäristön, järjestetään teidän tarpeiden mukaan joko lähi- tai verkkokoulutus Priiman käyttöön liittyen, sovitaan mahdollisista integraatioprojekteista, minkä jälkeen olette valmiita käyttämään palvelua. Hyödynnä asiantuntijoidemme laaja kokemus erilaisten oppimisjärjestelmien käyttöönotoista ja karsi turhat rönsyt pois! Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.

Priimaa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa ja palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus.


Kouluta nopeasti työn ohella

 

Käyttäjälähtöinen oppimisympäristö kaikilla laitteilla

Anna käyttäjille työrauha ja varmista, että kouluttautuminen on helppoa! Priima on aidosti käyttäjälähtöinen oppimisympäristö, käyttöliittymä on moderni ja palvelu toimii eri päätelaitteilla. Opiskelu onnistuu siis ajasta ja paikasta riippumatta! Toteutat Priiman avulla helposti henkilöstön koulutukset, asiakkaiden koulutukset sekä muiden kumppaneiden ja kohderyhmien koulutukset.


 

Priima LMS – auta oppijoita saavuttamaan asetetut tavoitteet