Mikä On Priima?

Priima on Discendum Oy:n kehittämä moderni oppimisympäristö, joka ratkaisee kaikenlaisten ja kaikenkokoisten organisaatioiden verkko-oppimistarpeet.

Tarvitsemmeko oppimisympäristöä?

Mikäli organisaatiossasi koulutetaan erilaisia sidosryhmiä, niin kyllä tarvitsette! Oppimisympäristöä voidaan käyttää tukemaan ja rikastuttamaan lähikoulutuksia, mutta se voi myös tilanteesta riippuen korvata lähikoulutukset kokonaan. Verkko-oppiminen laskee kustannuksia, oppimiskokemus paranee, seuranta helpottuu ja sidosryhmänne voivat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta.

Meillä on jo oppimisympäristö, miksi vaihtaisimme Priimaan?

Priima on helppokäyttöinen sekä oppijan että kouluttajan näkökulmasta. Oppija näkee yhdellä silmäyksellä tärkeimmät tiedot ja voi opiskella erilaisilla päätelaitteilla. Kouluttaja voi puolestaan tuottaa koulutuksia nopeasti hyödyntäen Priiman omia työkaluja sekä käyttää myös sisältöä ulkoisista lähteistä. Järjestelmä on suunniteltu modulaariseksi, joten muiden järjestelmien integrointi onnistuu kätevästi.

Kenelle Priima on tarkoitettu?

Priima soveltuu kaikille toimijoille alasta ja koosta riippumatta. Alustamme hinnoittelu on kustannustehokas ja se mukautuu organisaatiosi tarpeisiin mutkattomasti. Priimalla on helppo toteuttaa yksittäisiä kursseja tai koulutuksia, mutta myös hallinnoida suurempaa verkko-oppimiskokonaisuutta.

Onko Priiman käyttö turvallista?

Kyllä! Olemme ottaneet EU:n tietoturva-asetuksen huomioon heti, kun oppimisympäristöä alettiin kehittämään ja noudatamme kaikkia yleisiä tietoturva-asetuksia. Asiakkaidemme ja heidän loppukäyttäjiensä tietoturva on meille erittäin tärkeä asia.

Voimmeko käyttää asiakaskohtaista palvelinta?

Kyllä voitte!

Voiko Priimalla tehdä monivalintatehtäviä?

Kyllä voitte!

Kuinka teen tilauksen?

Katso hinnastomme ja ota meihin yhteyttä!