Mikä on Priima LMS?

Priima on suomalaisen Discendum Oy:n kehittämä moderni oppimisympäristö, joka ratkaisee kaikenlaisten ja kaikenkokoisten organisaatioiden verkko-oppimistarpeet. Priimaa kehitetään ja ylläpidetään Suomessa.

Priiman käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja visuaalinen. Palvelua kehitetään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Priima toimii pilvipalveluna eikä erillisiä asennuksia tarvitse tehdä. 

Priima-oppimisympäristöön voi helposti integroida myös muita palveluita ja sisällöntuotantotyökalut ovat varsin monipuoliset. Tarjoamme mediapalvelun ja lisälevytilan ohella kattavasti lisäpalveluita asiakkaillemme:

  • Priima Akatemiassa voit opiskella Priimaa Priimassa ja saat lisäideoita ja -vinkkejä omaan tekemiseen ammattilaisten verkkokursseilta.
  • Priima Switch -palvelun avulla voidaan jakaa Priima-kurssi toiselle alustalle.
  • Oppia.fi-yhteys.
  • Ohjekeskus tarjoaa kattavat käyttöohjeet ja ohjevideot asiakkaillemme Priiman käyttöön liittyen.

Tarvitsemmeko oppimisympäristöä?

Mikäli organisaatiossasi koulutetaan henkilöstöä, asiakkaita, kumppaneita tai muita sidosryhmiä, niin kyllä tarvitsette! Oppimisympäristöä voidaan käyttää tukemaan ja rikastuttamaan lähikoulutuksia, mutta se voi myös tilanteesta riippuen korvata lähikoulutukset kokonaan. Verkko-oppiminen laskee kustannuksia, oppimiskokemus paranee, seuranta helpottuu ja sidosryhmänne voivat opiskella ajasta ja paikasta riippumatta.

Meillä on jo oppimisympäristö, miksi vaihtaisimme Priimaan?

Hienoa, että olette jo verkko-oppimisen parissa! Priimaan kannattaa tutustua, sillä se on aidosti helppokäyttöinen sekä oppijan että kouluttajan näkökulmasta. Oppija näkee yhdellä silmäyksellä tärkeimmät tiedot ja voi opiskella erilaisilla päätelaitteilla. Kouluttaja voi puolestaan tuottaa koulutuksia nopeasti hyödyntäen Priiman omia työkaluja sekä käyttää myös sisältöä ulkoisista lähteistä. Järjestelmä on suunniteltu modulaariseksi, joten muiden järjestelmien integrointi onnistuu kätevästi.

Kenelle Priima on tarkoitettu?

Priima soveltuu kaikille toimijoille alasta ja koosta riippumatta. Alustamme hinnoittelu on kustannustehokas ja se mukautuu organisaatiosi tarpeisiin mutkattomasti. Priimalla on helppo toteuttaa yksittäisiä kursseja tai koulutuksia, mutta myös hallinnoida suurempaa verkko-oppimiskokonaisuutta.

Onko Priiman käyttö turvallista?

Kyllä! Olemme ottaneet EU:n tietoturva-asetuksen huomioon heti, kun oppimisympäristöä alettiin kehittämään ja noudatamme kaikkia yleisiä tietoturva-asetuksia. Asiakkaidemme ja heidän loppukäyttäjiensä tietoturva on meille erittäin tärkeä asia.

Voimmeko käyttää asiakaskohtaista palvelinta?

Kyllä. Halutessanne se on mahdollista toteuttaa.

Miten käyttöönotto tapahtuu?

Käyttöönotto on yksinkertaisimmillaan todella nopeaa; avaamme teille ympäristön, sovitaan teidän tarpeiden mukaan joko lähi- tai verkkokoulutus Priiman käyttöön liittyen, minkä jälkeen olette valmiita käyttämään palvelua. Mikäli tarvitsette integraatioita tai ympäristön laajempaa testausta, käyttöönottoon varataan näiden edellyttämä aika. Hoidamme nämäkin projektit ketterästi ja vankalla kokemuksella! 

Voinko kokeilla Priimaa?

Voit kokeilla Priima-oppimisympäristöä tilaamalla maksuttoman tunnuksen Priima Akatemiaan. Akatemiasta löydät kurssin, jonka avulla pääset tutustumaan Priiman monipuolisiin ominaisuuksiin! Tilaa tunnuksesi täältä.

Kuinka teen tilauksen?

Voit laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta ja vastaamme mahdollisimman pian! Lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostilla. Saatte tunnukset demoympäristöön ja voimme katsoa yhdessä, miten Priima parhaiten hyödyttäisi teidän organisaatiota.

Minulla on vielä kysyttävää!

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi Priimaan liittyen. Katso yhteystietomme täältä ja palataan asiaan!