Opiskele Priimaa Priimassa

Priima Akatemia login page

Vaikka tarjoammekin laadukkaan Helpdeskin ja Ohjekeskuksen asiakkaidemme tueksi, olemme kokeneet tärkeäksi antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua syvemmin Priiman saloihin. Maksuttoman Priima Akatemian avulla asiakkaamme saavat käytännön vinkkejä ja ideoita omaan tekemiseen Priima-oppimisympäristössä. Akatemian avulla on helppo kerrata esimerkiksi käyttöönottokoulutuksessa läpikäytyjä asioita sekä perehtyä uusiin toiminnallisuuksiin, joita matkan varrella on tullut. Opiskella voi juuri silloin kuin itselle sopii. Organisaation uusien Priima-hallinnoijien ja -kouluttajien perehdyttäminen käy myös helpommin Akatemian avulla.

Kuten Priima-oppimisympäristö, myös Akatemia kehittyy vahvasti asiakastarpeiden ja -palautteiden pohjalta, joten kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa sisältöön, esittää toiveita ja kehittämisideoita. Jokainen kurssi sisältää aina palautemahdollisuuden ja myös Priima Akatemian tiimiin voi olla yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia Priima Akatemiaan, olethan meihin yhteydessä tätä kautta.


Priima Akatemia Live

Järjestämme kaikille avoimia ja maksuttomia Live-webinaareja noin yksi tai kaksi kertaa kuussa.Tämä on oiva keino kuulla uusimmat Priima-uutiset meiltä, mitä uusia toiminnallisuuksia olemme Priimaan julkaisseet ja miten niitä voi käytännössä hyödyntää. Asiantuntijamme vastaavat myös mielellään kysymyksiin webinaarien aikana.

Priima Akatemia Liven avulla voimme oppia myös toisiltamme. Itsemme lisäksi ääneen pääsevät upeat asiakkaamme, jotka kertovat, miten he hyödyntävät Priimaa omissa koulutuksissaan.

Webinaareihin voi osallistua kuka tahansa, mutta niihin pitää ilmoittautua mukaan etukäteen. Tarkemmat tiedot kustakin webinaarista ja ilmoittautumislomakkeen löydät meidän Tapahtumat-sivulta.

Tervetuloa mukaan!

 
Ilmoittaudu tuleviin webinaareihin.

 

Aiempien webinaarien tallenteet

 

2.6.2021 Priima Akatemia Live: case Sukeltajaliitto

19.5.2021 Priima Akatemia Live: Priimalla vaikuttavaa ja monipuolista sisältöä

5.5.2021 Priima Akatemia Live: “Kun aika ok…”

21.4.2021 Priima Akatemia Live: Priiman monipuoliset mahdollisuudet

7.4.2021 Priima Akatemia Live: case Työturvallisuuskeskus

18.3.2021 Priima Akatemia Live: Launch