Syyskuu oli Priiman kannalta tärkeä. Pääsimme esittelemään Priimaa uudelle yleisölle. Alkukuusta osallistuimme ensimmäistä kertaa Esimies ja Henkilöstö -messuille ja loppukuusta puolestaan toista kertaa Alihankinta-messuille. Molemmista tapahtumista annamme vahvan suosituksen – kannattaa osallistua heti ensi vuonna ja samalla pääsette näkemään myös meitä!

Messuilla meitä tuli tapaamaan monia tuttuja kasvoja – ja sen lisäksi paljon uusia tuttavuuksia uskaltautui tulla jutulle! Hienoa! Mistä messuosastoilla keskusteltiin ja mitkä olivat päivän polttavia aiheita?

Eniten ihmisiä kiinnosti nähdä miltä Priima näyttää. Sana uudesta oppimisympäristöstämme on kiirinyt jo kiitettävästi ja erilaisista organisaatioista tultiin nyt tutustumaan Priimaan. Esimies ja Henkilöstö -messuilla tutustuttiin Priiman perustoimintoihin, luotiin koulutuksiin sisältöjä ja mietittiin millä tavoin opintopolkuja voidaan hyödyntää henkilöstön kehittämisessä. Mielenkiintoista keskustelua käytiin myös Priiman raportointi- ja ohjausmahdollisuuksista.

Alihankintamessuilla pääsimme esittelemään Priiman uunituoretta versiota, joka laajensi ympäristön ja käyttäjien hallinnointimahdollisuuksia. Kiinnostusta herätti mm. helppo sisällöntuotanto ja järjestelmän matalan kynnyksen käyttöönotto. Tärkeä puheenaihe oli myös erilaisten järjestelmien hyödyntäminen Priimassa LTI-rajapinnan avulla. Yhdessä mietittiin esimerkiksi AR:n käyttämistä osana oppimisympäristöä sekä digitaalisten Open Badges -osaamismerkkien hyödyntämistä Priiman yhteydessä.

Kiitos kaikille messuosastollamme käyneille ihmisille mielenkiintoisista keskusteluista! Oli hienoa päästä esittelemään Priimaa monipuoliselle yleisölle, kuulla palautetta sen toiminnasta ja keskustella tuotekehitystoiveista. Messujen inspiroimana on taas kiva palata oman työpöydän ääreen, käydä läpi kommentteja ja toiveita – ja suunnitella tulevan vuoden roadmappia.

Ja jos syyskuu oli Priimalle tärkeä kuukausi, niin tässä kuussa vasta onkin aihetta juhlaan. Miksi? Koska Priiman virallinen julkaisu on 19.10. ja se on tärkeä päivä sekä koko Discendumin porukalle että upeille asiakkaillemme!

Värikästä syksyä toivottaen,
Priiman messutiimi (Anna-Maria, Tanja, Tuomas, Katri ja Nilüfer)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *