Telsi. Optima. Priima. Kaikki oppimisjärjestelmien edelläkävijöitä, kaikki Discendumin tuotteita.

Olemme aina panostaneet vahvasti tuotekehitykseen ja ennen kaikkea kehitystyöhön yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lähtökohtaisesti olemme aina pyrkineet sekä vastaamaan asiakkaan tarpeeseen että auttamaan organisaatioita kouluttamaan sidosryhmiään mielekkäästi ja tehokkaasti.

Upeaa, että sama porukka, joka kehitti yhdessä ensimmäisen oppimisympäristömme Telsin, on yhä töissä Discendumilla. Koska toiminnan ydin on aina ollut – ja tulee aina olemaan – asiakas, se näkyy kaikessa, mitä teemme. Myös siinä, että yrityksemme on kasvanut tuosta viiden henkilön porukasta kahdenkymmenen hengen tiimiksi.

Vahva panostus tuotekehitystyöhön on ollut liiketoimintamme ydin. Sen avulla olemme voineet viedä palveluitamme oikeaan suuntaan ja ennen kaikkea eteenpäin. Aloimme kehittämään Priimaa aivan uuden teknologian pohjalta, sillä ymmärsimme, etteivät nykyisten oppimisjärjestelmien teknologia ja arkkitehtuuri kestä loppukäyttäjien entistä vaativampia tarpeita. Siksi aloitimme puhtaalta pöydältä, otimme tiikerinloikan uuteen teknologiaan ja kehitimme oppijakeskeisen Priima-oppimisympäristön.

Päätös kehittää täysin uusi oppimisjärjestelmä sen sijaan, että muokkaisimme jo sangen toimivaa olemassa olevaa järjestelmää, oli ja on rohkea. Mutta mehän olemme rohkeita! Pakkohan meidän on olla – se on edelläkävijöiden ominaisuus. Tuo rohkeus on ollut kannattavaa – jo tässä vaiheessa, ennen kuin kaikkia herkkuja on saatu tuotantoon asti, palaute on ollut palkitsevaa. Järjestelmää on kehuttu helppokäyttöiseksi, moderniksi ja juuri oikeaksi ratkaisuksi. Tämä on ollut kaiken työmme tarkoitus ja on hienoa kuulla, että suunta on oikea!

Priima on mutkaton oppimisjärjestelmä, jossa huomio kiinnitetään oikeisiin asioihin – kustannustehokas käyttöönotto, sisällöntuotanto ja koulutusten tekeminen Priimaan on nopeaa. Ennen kaikkea Priima on yksinkertainen ja sitä on helppo käyttää. Mennään siis suoraan asiaa ja säästetään kaikkien arvokasta aikaa. Sitä ei tarvitse räätälöidä ja muokata ollakseen jotain muuta. Järjestelmä on suunniteltu modulaariseksi ja siten asiakkaamme (uudet ja vanhat) pääsevät entistä paremmin hyödyntämään myös muita käytössään olevia järjestelmiä. Näin varmistetaan hyvä oppimiskokemus loppukäyttäjille ja saadaan entistäkin motivoituneempia tekijöitä työelämään!

Olen ylpeä tiimistämme. Olen ylpeä Priimasta. Rohkeus kannattaa – olkoon Priima siitä erinomaisena esimerkkinä.

– Anna-Maria Näreikkö, Priiman tuotepäällikkö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *